Suffe İslâmi İlimler Programı Nedir?

sselâmualeykum ve rahmetullâh. ???? ????

Suffe İslâmi İlimler Programı Nedir?

"Her yönden yetişmiş,kendi alanında yeterliliğe sahip olan,dünyayı İslâmi bakış açısıyla görebilen, ülkesinde ve dünyada etkili tüm zamanlara yön verebilecek irfân sahibi Müslüman âlime hanımları ve toplum önderlerini yetiştirmek maksadıyla kurulmuştur.

Programın uygulanmasında düsturumuz:

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?"(Zümer,39/9) İlâh-i Kelâm'ıdır.

Suffe İslami İlimler Programı; ilim öğrenmek, akademisyen veya araştırma görevlisi olmak, insanlığa hizmet etmek isteyen, her meslek dalından lisans veya yüksek lisans döneminde okuyan kız öğrenciler içindir.

"Üniversite yılları öğrenme açısından insanın en verimli olduğu yıllardır. Bu yıllarda ilme yapılan yatırımlar ileride artı kazanç olarak kişiye dönecektir. Dünya ve âhirette ilim ehline verilecek mükâfatlar sayılamayacak kadar çoktur. Özellikle kız öğrenciler için hazırladığımız bu programla Arapçayı kısa zamanda öğrenecek, boş vakitlerinizde hayatınızın en büyük yatırımını yapmak imkânına kavuşacaksınız. Konuyla ilgili bilgi almak veya hakkımızda merak ettiğiniz hususları bize yazabilirsiniz."

Faaliyetlerimiz, derslerimiz ve etkinliklerimiz için bizi takip edebilirsiniz;
✔ Facebook: (@egitimsuffe )
✔ Twitter: (@SuffePrg)
✔ Gmail: egitimsuffe@gmail.com