KENYALI KARDEŞLERİMİZE "SU KUYUSU" PROJESİ!

Esselâmualeykum ve rahmetullah!

Sizlere bir müjdemiz var

Mahmudiye vakfi olarak Kenya'da su sıkıntısı çeken kardeşlerimiz için bir su kuyusu projesi başlatıyoruz.

Projemiz kapsamında;
▪️ Bir adet su kuyusu açılacaktır. Ancak bu su kuyusu bildiğimiz su kuyularından farklı!
Kenyada yapılacak olan su kuyusu güneş enerjisi sistemi ile çalışacak. Aynı zamanda yanında bir de Câmii inşası olacak böylece abdestini rahatlıkla alabilen her kişi namaz için temiz ve güvenli olan bu Câmiide ibadetini yapabilecek. İnşa edilecek olan Camii'nin aydınlatması ise yine güneş enerjisi sistemiyle sağlanacaktır.

Bizler için basit ancak Kenya'daki Müslüman kardeşlerimiz için büyük faydaları bulunan bu işte sizde bize ortak olun. Sadaka-ı câriye olan bu hayırlı yolda hem maddi hem manevi desteklerinizi bekliyoruz.

Nasıl yardım edebiliriz?

*Kuyumuz için hisse bedeli 200₺ ' dir.
Dilerseniz ücreti "Kenya Su Kuyusu Hisse Bedeli" açıklaması ile IBAN'a yatırabilir;

IBAN:
TR59 0020 5000 0940 4175 7000 01
Kuveyturk Bankası / Mahmudiye Vakfı

Dilerseniz proje hakkında daha ayrıntılı bilgiye iletişime geçebilirsiniz;

Tel: 05523110206

Ve bilgilendirme afişimizi sosyal medya ve gruplarınızda paylaşarak duyurabilirsiniz. ????

#kenya #sukuyusu #sukuyusuprojesi #sukuyusuprojeleriniarttıralım #sukuyusumutluluktur #yardım #yardımlaşma #infak #bağış